Om MID

hamburg-03[1]   Omvisning1-ok[1]

Foreningen Museumsfomidlere i Danmark blev stiftet d. 1. juni 1999 på Hollufgård i Odense.

MID er en sammenslutning af de tidligere foreninger Dansk ICOM/CECA og FDMf (Foreningen af Danske Museumsformidlere).

MID er en landsdækkende faglig forening, hvis formål er at styrke, udvikle og synliggøre arbejdet med museumsformidlingen – herunder udstillinger og undervisning ved danske museer og lignende kulturinstitutioner.

MID ønsker at etablere debatskabende fora, der har til formål at fremme den formidlingsfaglige udvikling på de danske museer.

MID vil fremme samarbejdet om museumsformidling lokalt, regionalt, nationalt og internationalt.

MID arbejder for at fremme det tværfaglige samarbejde og styrke det kollegiale potentiale

MID prioriterer fagligheden i formidlingen og sætter fokus på faget

Reklamer