Synopsis: 1. januar 2022. Deadline på artikler: 1. feb. 2022. Udgives 1. marts 2022

I dette nummer af MiD-magasinet, der udgives i forbindelse med ODMs og MiDs formidlingsseminar 2022, skal museumsfærdighederne og kompetencerne sætter under lup.   

Der er ingen tvivl om, at museumsformidlere i 2022 skal kunne meget mere blot formidle en given tematisk eller periodisk fortælling. Mange formidlere oplever at deres arbejdsopgaver spænder vidt og bredt. De skal kunne sætte ind over for sundhed, turisme, arbejde med marginaliserede grupper og socialinstitutioner, fokuserer på grupper fra spædbørn til oldinge, inddrage publikum, være brugerinddragende, underbygge formidlingen med forskningen og meget mere. 

Men hvordan udnyttes ofte sparsomme menneskelige ressourcer mest effektivt og professionelt – til glæde for museet, gæsterne, samarbejdspartnerne og den enkelte medarbejder? Afspejler museumsansattes arbejdstitler deres kompetencer og opgaver?  Betyder titlerne noget for samarbejdet med eksterne samarbejdspartnere?  

Har du erfaringer, gode råd og har du lyst til komme med din fortælling til hvordan du oplever, lever med og bruger museums skills i dit job og på dit museum så byd ind med artikel til MiD-magasin nr. 44.

Send en kort synopsis på max 400 anslag senest den 1. januar 2022 til redaktionen ved Merete Essenbæk, merete@essenbek.dk. Herefter udvælger redaktionen skribenter til MiD magasinet nr. 44 og der er endelig deadline 1. feb. 2022.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s