Næste års formidlingsseminar har følgende fokus:

KEATIVITET OG VIDEN
Gamechanging, innovation, nytænkning, banebrydende! Hvad betyder det? Og hvad kræver det at arbejde kreativt? Kreativitet og viden går hånd i hånd. Man er nemlig ikke født med kreativitet som en guddommelig vuggegave. Det er en arbejdstilgang som vi alle kan bruge. Evnen til at tænke nye tanker og ideudvikle kræver, at man mestrer sit fag, løbende udvikler sin kunnen, sin viden og sin risikovillighed. På dette seminar vil vi undersøge metoder og processer som befordrer den kreative proces og produktive tænkning, for at bryde de vante tankemønstre.

Og så er det vi spørger JER derude: Hvad betyder de to begreber VIDEN og KREATIVITET for jer, når de går hånd i hånd? Og hvordan har I brugt jeres viden og forskellige kreative metoder til at bryde de vante mønstre og skabe ny formidling – i udstillingerne, i foredragene, i undervisningen. Har I allieret jer med eksterne konsulenter, lavet samarbejder med produktionsskoler, søgt inspiration hos andre kulturaktører, gået på kurser eller noget helt femte – og hvad har I fået ud af det?

Er det nogle spørgsmål som du pirres af eller kan give et eller flere svare på, er du helt klart en potentiel skribent til næste nummer af MiD Magasinet.

Har du lyst til at bidrage så skriv en kort synopsis ( 3-400 anslag) og send den til redaktionssekretæren af MiD Magasinet Merete Essenbæk merete@essenbek.dk inden 1. december 2019. Herefter vælger redaktionen skribenterne ud og der er så endelig deadline på artikler til MiD Magasinet den 15. januar 2020.

Du finder MiDs skrivevejledning her.

OBS: MiD kan desværre ikke tilbyde honorar, men vi kan tilbyde en værdsat platform, hvor man kan videndele med sit fagfællesskab.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s