Kære MiD medlemmer,

Det er med glæde og stor spænding at vi nu kan afsløre et spækket program for studieturen til Manchester den 2.- 3. oktober 2019.

Vi skal besøge People´s History Museum, Science and Industry Museum, IWMNorth, Manchester Art Gallery, Greater Manchester Police Museum, Kulturhuset HOME, Whitworth Gallery og naturligvis National Football Museum.Her skal vi se udstillinger der inkluderer alt mellem science show, fodbold som kunstform, mindfulness, muslimske kvindelige kunstnere samt besøge et museum drevet af frivillige. På flere af disse steder har vi lavet aftale med museumsansatte til en dialog om deres arbejde med formidling og udstillinger og brugergrupper. Undervejs er der indlagt pitstops på diverse autentiske pubs, ligesom vi har fundet nogle spændende spisesteder, hvor vi kan dele dagens oplevelser.

Vi har mulighed for at bo på samme centralt placeret hotel til en rimelig pris (nærmere info følger ved tilmelding). Fly skal man selv booke.

Vil du med?
Er du blevet fristet og har lyst til at få noget inspiration i faglighedshatten, så tilmeld dig turen ved at sende en mail til Anne Mette Høncke -(amhataros.dk) senest den 15. august. Oplys navn, mail og tlf. og evt. institution.

Der er ca. 17 pladser, og det er først til mølle princippet, der gælder. Så snart tilmeldingsfristen er udløbet, sendes det detaljerede program rundt til gruppen.

Vi glæder os til en spændende tur sammen med jer.

De bedste hilsner fra
Karen Bech Jessen (Trapholt), Anne Mette Høncke (ARoS) og Birgit Pedersen (ARoS)

Manchester University Campus – Photo: Wikipedia –  Daniel Nisbet from Manchester, United Kingdom