I forbindelse med ODMs Formidlingseminar 2019 blev MiDs nyindstiftede Formidlerpris uddelt for første gang, mandag den 4. marts. 16 Museer indsendte deres spændende projekter, heraf blev tre nomineret: Familien på Hjul (Viborg Museum), Seksualundervisning på Kvindemuseet (Kvindemuseet i Aarhus) og samarbejdsprojektet Historiedetektiverne (12 museer, KulturArvNord, P4Nord og TV2 Nord). Vinderen blev Historiedetektiverne og det var TV2 Nord ikke sene til at rapportere på! Vi i MiD ønsker stort tillykke til vinderne og linker her til indslaget.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s